Ανατομικό ή Ορθοπεδικό στρώμα; Τι στρώμα να διαλέξω για την μέση;

Ανατομικό στρώμα Media Strom

Αναρωτιέσαι τι στρώμα να διαλέξω κατάλληλο για την μέση μου; καθώς το παλιό σου έχει καταστραφεί και σου δημιουργεί ακόμα περισσότερο πόνο; Η πρώτη σου σκέψη θα είναι να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό γιατρό. Αν δεν γνωρίζεις ακριβώς την πάθηση είναι δύσκολο να την αντιμετωπίσεις, συνεπώς και να διαλέξεις στρώμα. Έτσι με την πρώτη διάγνωση και ίσως κάποια μαγνητική που σου ζητηθεί να κάνεις, θα έχεις μια εικόνα και την συμβουλή του γιατρού για το τι θα βοηθήσει την μέση σου. Εφόσον έχεις μια ξεκάθαρη απάντηση από την εξέταση μπορούμε να διαλέξουμε το στρώμα βάση των προδιαγραφών αυτών. Αν τώρα η απάντηση του γιατρού δεν είναι ξεκάθαρη και στηριχθεί περισσότερο στις προτιμήσεις σου έχοντας γνώμονα κάτι ποιοτικό θα μπορέσεις να έρθεις σε επικοινωνία μαζί μας για να σε βοηθήσουμε. Εμείς αανατομικό στρώμα με υψηλής ποιότητας αφρώδη υλικάπό πλευράς μας σου προτείνουμε να πας σε μια επιλογή μέτριας σκληρότητας.

Προτιμάς μια πιο μαλακή αίσθηση σε συνδυασμό με καλή στήριξη; Το ανατομικό στρώμα είναι για σένα. Ιδίως αν κοιμάσαι στο πλάι ή μπρούμυτα είναι η ιδανική επιλογή. Τα ανατομικά στρώματα έχουν κατασκευαστεί με τα ελατήρια νεότερης τεχνολογίας. Γνωστά και ως ανεξάρτητα ελατήρια ή pocket springs καθώς είναι μέσα σε θήκες. Αυτό το είδος ελατηρίων επιτρέπει στο στρώμα να παίρνει την κλίση του σώματος επιτρέποντας την βύθιση σε αυτό. Επίσης ένα ακόμα θετικό των ανατομικών στρωμάτων είναι ότι οι οποιεσδήποτε πιέσεις δεν επηρεάζουν τον σύντροφό σας. Δεν προτείνεται σε άτομα που κοιμούνται ανάσκελα ή και σε άτομα με παραπάνω κιλά.

Αν τις περισσότερες φορές κοιμάσαι ανάσκελα και προτιμάς μεγαλύτερη στήριξη στην σπονδυλική στήλη έορθοπεδικό στρώμα linea strom advantageνα ορθοπεδικό στρώμα θα λύσει το πρόβλημα. Στα συγκεκριμένα χρησιμοποιούνται τα κλασσικά ελατήρια που συνδέονται όλα μεταξύ τους. Γνωστά και ως bonnel springs. Συνήθως ένα ορθοπεδικό στρώμα είναι μικρότερο σε πάχος από ένα ανατομικό. Ο λόγος είναι πως τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούνται λιγότερες στρώσεις από αφρώδη υλικά σε σχέση με τα στρώματα με τα ανεξάρτητα ελατήρια.

Ελπίζουμε να σου δώσαμε απάντηση για το ερώτημα ”Τι στρώμα να διαλέξω για την μέση;”.  Αν θέλεις να καταλήξεις είναι βοηθητικό να το δοκιμάσεις. Σε περιμένουμε στην έκθεση στρωμάτων και επίπλων που διαθέτουμε  στην Αθήνα για να σε βοηθήσουμε να απαλλαγείς από πόνους και πιασίματα. Για περισσότερα ακολούθησε μας στη σελίδα στο Instagram.

Recommended Posts